top of page

OOK ZO'N KAARTENLIEFHEBBER?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Aandacht voor elkaar helpt. Je laat ermee zien dat je om een ander geeft. En dat is altijd fijn: of iemand het nou heel hard of maar een beetje nodig heeft. Mijn kaarten zijn minimalistisch en lief. Perfect voor iedere gelegenheid én een persoonlijke boodschap. Laat een ander weten dat je aan hem of haar denkt, dat ze het goed doen of gewoon zomaar.

Webshop: Over ons
Webshop: Stores

LOSSE KAARTEN KOPEN

Mijn kaarten zijn minimalistisch en lief. Perfect voor een persoonlijke boodschap waarmee je een ander laat weten dat je aan hem of haar denkt, dat ze het goed doen of gewoon zomaar. Dat is waarom ik ze ben gaan maken (en versturen). Op zoek naar een mooie kaart voor een lieve boodschap? Je bent hier aan het juiste adres!

HEB JE ZELF EEN WINKEL?

Heb jij een fysieke en/of online winkel? En denk je dat mijn kaarten perfect bij jouw winkel passen en ben je op zoek naar simpele maar mooie kaarten voor een lieve boodschap? Ik bied verschillende combinaties van kaarten aan. Stuur me een berichtje, dan kijken we samen naar wat we voor elkaar kunnen betekenen!

KLEINSCHALIGE EVENTS

Organiseer jij kleinschalige evenementen zoals babyshowers, vrijgezellenfeestjes of bijzondere verjaardagen? En zoek je naar simpele maar mooie kaarten voor een lieve boodschap die passen bij jouw event? Stuur me een berichtje om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Webshop: Lijst
bottom of page